Christelijke integratieve coaching, TotalBalance coaching, supervisie & training

Kostbaar, Uniek in verbondenheid, Waardevol Leven

1 op 1 coaching in persoonlijke ontmoeting of online

Echt leven

zijn wie je bent
Ben jij op zoek naar jouw eigenheid, naar balans, rust, ruimte, waarde, doel, richting, verbinding? Graag help ik jou met het ontdekken wie je bent en hoe je een leven kunt leven wat bij jou past, vanuit Liefde, in verbinding, rust, balans en keuzevrijheid.

Leren leven in balans, in verbinding met je eigen hart, met God en met je naaste. Leven met passie en een doel. Het leven ontvangen om te geven. Een leven vanuit wie jij bent, waarin jij jouw talenten in kunt zetten, waarin je weet en voelt IK MAG ZIJN WIE IK BEN, MIJN LEVEN IS KOSTBAAR, UNIEK en in VERBONDENHEID een WAARDEVOL LEVEN.

Coaching

Een Atelier is een werkplaats van een kunstenaar. Mijn gebed is dat ‘Atelier Eigenheid‘ een werkplaats van God onze Maker mag zijn en ik als coach een instrument mag zijn in Zijn handen.

Zodat jij mag ontdekken wat jouw EIGENHEID is. En je vandaaruit kunt LEVEN.

Lees hier de nieuwste blog

Online atelier en boek

Hier lees je meer over genietkunst: ontvangend en doelgericht leven tot eer van onze Schepper. 

De online producten zijn nog volop in ontwikkeling. 

Stel jezelf de vragen

ik wil jou helpen met de antwoorden
  • Ben jij altijd druk, nergens tijd voor, zoveel wat je wil, wat je nog moet?
  • Moet jij altijd ‘nuttig’ bezig zijn, geen tijd, ‘rust’ en durf om te genieten?
  • Voel jij je gezien? Waardevol? Geliefd?
  • Of leven er diep van binnen vragen, zoals: mag ik bestaan, ben ik het waard, ben ik de ander tot last, ben ik te dom, te veel of niet goed genoeg? Of wat zal de ander ervan vinden?
  • Heb jij een leegte in je, voel jij je wel eens klein, verdrietig of eenzaam?
  • Overkomt het leven jou, glipt de tijd, het leven je door je vingers en vul je de gaten door bijv. social media, netflix, please gedrag, eten, kopen, werken?
  • Zien de mensen van jou een sterke buitenkant, en lijk je het prima of zelfs heel goed te redden in het leven, maar mis je diep van binnen de verbinding?
  • Leef jij meer op je hoofd en wil je leren in verbinding met je emoties, je hart, in verbinding met God, en met de ander te leven?
  • Ben jij op zoek naar waarde, richting, doel en zin voor je leven of werk?
  • Wil jij leven en werken, vanuit wie jij bent, zoals past bij wie jij bent?
  • Heb jij talenten die geen ruimte krijgen, of potentieel in je wat nog niet tot groei en bloei is gekomen?
  • Wil jij leven vanuit gezonde balans, in tijd, energie, rust, ontspanning en tegelijk ook doelgericht leven, keuzes en stappen maken die daarbij passen?

In een eerste gesprek verkennen we samen wat jouw vraag is. En bespreken we op welke manier je hier mee aan de slag kunt.

Alles is door Hem en voor Hem geschapen. Hij bestaat vóór alles en alles bestaat in Hem.

Kolossenzen 1: 16c,17

1 op 1 coaching

in persoonlijke ontmoeting of online

Door een tijdje samen op lopen op het pad van jouw leven, wil ik je helpen in jouw ontdekkingstocht en jouw aanmoedigen om te leven naar wie jij bent en keuzes te maken die hierbij passen.

We kunnen ruimte maken en ontdekken waardoor jij stress, chaos of juist leegte ervaart. We kunnen ingaan op vragen als wie ben ik, hoe ben ik geworden wie ik nu ben, waar wil ik heen, wat wil ik in het leven? Waarin kom jij jezelf tegen en wat zou je anders willen, hoe kun je meer en echt het leven, leven zoals bij jou past? Met alle ruimte voor wat er nu is. In je privéleven, in de keuzes die je maakt of in je werk, welke richting wil jij op, wat past bij wie jij bent? Wat heeft bij jou ruimte nodig?

Met alle ruimte voor het nu, pijn, verdriet, rouw, vragen, maar ook vreugde, blijdschap, dankbaarheid.

Zodat jij het leven kunt leven in balans, in verbinding kunt zijn met je eigen hart, met God en met je naaste. Een leven met passie, een leven waar je blij van wordt, wat je kunt ontvangen, een leven vanuit wie jij bent, waarin jij jouw talenten in kunt zeten, waarin je weet en voelt IK MAG ZIJN WIE IK BEN, MIJN LEVEN IS KOSTBAAR, UNIEK en in VERBONDENHEID een WAARDEVOL LEVEN.

Op locatie

Welkom in mijn gezellige praktijkruimte in Gorinchem

Online

Vanuit je eigen locatie, kunnen we elkaar ook online ontmoeten

Kostbare diamant

laat Zijn Licht weerkaatsen om je heen
Ik geloof dat wij uit, door en tot Hem de Schepper van ons leven mogen leven. In het vertrouwen dat God ons leven doel en zin geeft. Terwijl wij vaak merken dat we leven vanuit stress en angst, als een kameleon of vanuit leegte of overleven. Dat we leven zoals het ons nu eenmaal lijkt te overkomen.

Ik geloof dat wij onze levensreis hier op aarde mogen leren leven in het nu, het leven mogen ontvangen en delen door Zijn Liefde. LEVEN, ZIJN zoals je bent bedoeld. Een leven met een bodem, een stevig fundament, een leven in verbinding met God, jezelf en de ander waardoor je kunt ontkiemen, wortelen, groeien en bloeien om te staan als een stevige boom, te bloeien als een prachtige bloem, in kleuren die bij jou passen, en schitteren in Gods licht als een kostbare diamant. Om zo Zijn Liefde, Zijn Licht te weerkaatsen om je heen.

Ik geloof dat ieder uniek en kostbaar is en er in verbinding een waardevol Leven is. Dat niet wat je doet bepaalt wie je bent, maar wie je bent bepaalt wat je doet.

Wat is Uw naam?God antwoorde:
‘Ik ben die er zijn zal.’ ‘Ik zal er zijn.’

Exodus 3:13,14

Testimonials

wat zeggen anderen over Atelier Eigenheid

Thea heeft een groot hart en had altijd wel een nieuw inzicht, leuke creatieve werkvorm of plan van aanpak om een stap te kunnen zetten naar mijn doel. Met haar rustig luisterende houding, warme ingerichte coachruimte en enthousiaste geloof in jou(w kunnen) wakkerde ze vertrouwen & moed in mij aan. Ze is er een ster in om je te helpen tot de kern te komen van jouw verlangen, helpt je obstakels te tackelen en samen met haar kon ik van abstracte en onoverzichtelijke situaties (chaos) een helder beeld (overzicht & kleine concrete stappen) krijgen, wat ik heel erg heb gewaardeerd! Lachen, huilen, kletsen, verkennen, spelen, graven, bidden.. Weet je welkom!

~ Renske ~

Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Thea en vroeg haar: Wil je me helpen om te ontdekken waar ik energie van krijg en gelukkig van wordt. We zijn het Total Balance programma gaan gebruiken: een complete methode die je helpt te (her)ontdekken wie je was, wie je bent en wie je worden wilt. Ik kreeg van Thea alle tijd en ruimte om dit op mijn eigen creatieve manier vorm te geven. Thea hield me spiegels voor en hielp me om onder de oppervlakte te kijken.  Dit heeft geresulteerd in een baan die echt bij mij past en waar ik in augustus mag gaan beginnen. Ik ben Thea heel dankbaar voor haar liefdevolle houding.: ze leert je door de ogen van je Schepper naar jezelf te kijken.

~ Esther ~

Heb je vragen, wil je meer informatie of een afspraak maken, neem vrijblijvend contact op.

6 + 5 =