Christelijke integratieve coaching, TotalBalance coaching, supervisie & training

Aanbod

1 op 1 coaching in persoonlijke ontmoeting of online

Een atelier is

een werkplaats van een kunstenaar

Mijn gebed is dat ‘Atelier Eigenheid‘ een werkplaats van God onze Maker mag zijn en ik als coach een instrument mag zijn in Zijn handen.

Zodat jij mag ontdekken wat jouw EIGENHEID is. En je vandaar uit kunt LEVEN.

Jouw leven is Kostbaar en Uniek, in verbondenheid Waardevol Leven.

Ben jij op zoek naar jouw eigenheid, naar balans, rust, ruimte, waarde, doel, richting, verbinding?

Graag help ik jou met het ontdekken wie je bent en hoe je een leven kunt leven wat bij jou past, vanuit Liefde, in verbinding, rust, balans en keuzevrijheid.

Door te ontdekken wat daarin belemmerd en leren leven, keuzes maken vanuit wie je bent, dat je echt leert jezelf te zijn en het leven te LEVEN.

Ik geloof dat ieder uniek en kostbaar is en er in verbinding een waardevol Leven is. Dat niet wat je doet bepaalt wie je bent, maar wie je bent bepaald wat je doet.

Stel jezelf de vragen

ik wil jou helpen met de antwoorden

Ik bied een tijdje samen op lopen op het pad van jouw leven, op de reis van jouw hoofd naar jouw hart, in de ontdekkingstocht van wat jou heeft gevormd, wie jij nu bent en wat bij jou past, het vinden van balans, richting en doel. Een aanmoediging om te leven in Vertrouwen en verbinding met God, jezelf en de ander en keuzes te maken die passen bij wie jij bent.

Zodat je kunt ontkiemen, wortelen, groeien en bloeien om te staan als een stevige boom, te bloeien als een prachtige bloem, in kleuren die bij jou passen, te schitteren in Gods licht als een kostbare diamant. Om zo Zijn Liefde, Zijn Licht te weerkaatsen om je heen.

 • Worden wie je werkelijk bent, leven zoals past bij wie jij bent
 • Tijd en ruimte voor dat wat er NU is.
 • Tot rust komen, het oude leren loslaten, zodat er ruimte komt voor iets nieuws.
 • Durven ZIJN, durven leven naar je bestemming.
 • Rust, ruimte en keuzevrijheid ervaren.
 • Weten ik ben uniek, kostbaar, geliefd, waardevol.
 • Leven uit rust, vertrouwen en balans.
 • Leren staan, schitteren door weerkaatsing van Gods licht op jou naar de mensen om jou heen.
 • Keuzes maken en doelen stellen richting de toekomst
 • Plannen en overzicht.
 • Ontkiemen, wortelen, snoeien, groeien, bloeien.
 • Leven wat past bij jouw Eigenheid.

Niet wat ik doe bepaalt wie ik ben,

maar wie ik ben bepaalt wat ik doe.

Samen onderweg

in persoonlijke ontmoeting of online

Natuurlijk kun je altijd met jezelf en thema’s die jouw bezig houden aan de slag, maar hoe fijn kan het ook zijn om met iemand anders er eens naar te kijken, er samen over te praten, een luisterend oor. Dit kan iemand zijn uit je eigen omgeving, en tegelijk kan het ook heel fijn zijn om eens te praten met iemand die weer op een andere manier met jou meekijkt, iemand die jou vragen stelt, de ene keer verdiepend, verbredend, de andere keer confronterend. Graag loop ik een tijdje met je samen op door middel van 1 op 1 coaching, de ene keer ga je in gesprek of ga je het ervaren, de andere keer zien bijv. door tekenen. Waardoor jij tot inzichten komt, jezelf steeds beter leert kennen. Altijd op jouw tempo in overleg en op een manier die bij jou past. Ik wil jou graag bemoedigen, aanmoedigen om stappen te zetten naar herstel, stappen in groei. Waardoor jij steeds meer de persoon kunt worden die je echt bent. En je steeds meer leert leven naar jouw Eigenheid. Vrij van lasten, leven in vrijheid, vrede, vreugde. Leven in verbinding met God, jezelf en de ander. Zodat je leert weten en voelen wat ik ben en wat ik doe is waardevol, kostbaar.

Op locatie

Welkom in mijn gezellige praktijkruimte in Gorinchem

Online

Vanuit je eigen locatie, kunnen we elkaar ook online ontmoeten

Werkwijze

Dit is hoe ik werk

In een eerste gesprek verkennen we samen wat jouw vraag is. En bespreken we op welke manier je hier mee aan de slag kunt.

Het uitgangspunt kan bijv. het hier en nu zijn en de belemmeringen of vragen waarmee je aan de slag wilt. Het kan toekomst gericht zijn, concreet en doelgericht.

Ook werk ik veel met de Total Balance methode.

Hierin werk je aan een stevig fundament om te komen tot totale balans en een leven wat past bij wie jij bent, een leven vanuit de bron naar jou Eigenheid.

 • Door eerst te kijken naar je verleden, wat jou heeft gevormd, vrede met je verleden.
 • Daarna kijken we naar het heden, wie ben je, wat is jouw persoonlijkheid, wat past bij wie jij bent, wat motiveert jou?
 • Vandaar uit, kijk je naar de toekomst, wie wil jij zijn? Daarin staan de thema’s centraal:
  • Geloven
  • Groeien
  • Genieten
  • Gezond leven
  • Liefhebben

In de coaching is er altijd ruimte voor wat voor jou op dat moment belangrijk is, ruimte voor het hier en nu, voor emoties, voor rouw, voor vragen voor waar jij op dat moment mee aan de slag wilt.

In mijn coaching combineer ik verschillende werkwijze vanuit zowel integratieve coaching als TotalBalance coaching, maar ook elementen uit bijv. tijdmanagement, persoonlijk leiderschap. Net wat op dat moment bij jou aansluit.

Verder bied ik:

 • Coaching voor studenten van de TotalBalance coachopleiding.
 • Supervisie (voor TotalBalance coachen in opleiding)
 • Coaching op (persoonlijk) leiderschap voor werknemers en leidinggevenden.
 • Coaching bij angst, stress en burn-out
 • CMFT

Leven is ontkiemen, wortelen, groeien en snoeien om te kunnen bloeien.

Testimonials

wat zeggen anderen over Atelier Eigenheid

Thea heeft een groot hart en had altijd wel een nieuw inzicht, leuke creatieve werkvorm of plan van aanpak om een stap te kunnen zetten naar mijn doel. Met haar rustig luisterende houding, warme ingerichte coachruimte en enthousiaste geloof in jou(w kunnen) wakkerde ze vertrouwen & moed in mij aan. Ze is er een ster in om je te helpen tot de kern te komen van jouw verlangen, helpt je obstakels te tackelen en samen met haar kon ik van abstracte en onoverzichtelijke situaties (chaos) een helder beeld (overzicht & kleine concrete stappen) krijgen, wat ik heel erg heb gewaardeerd! Lachen, huilen, kletsen, verkennen, spelen, graven, bidden.. Weet je welkom!

~ Renske ~

Ik voelde mij direct op mijn gemak nij Thea en vroeg haar: Wil je me helpen om te ontdekken waar ik energie van krijg en gelukkig van wordt. We zijn het Total Balance programma gaan gebruiken: een complete methode die je helpt te (her)ontdekken wie je was, wie je bent en wie je worden wilt. Ik kreeg van Thea alle tijd en ruimte om dit op mijn eigen creatieve manier vorm te geven. Thea hield me spiegels voor en hielp me om onder de oppervlakte te kijken.  Dit heeft geresulteerd in een baan die echt bij mij past en waar ik in augustus mag gaan beginnen. Ik ben Thea heel dankbaar voor haar liefdevolle houding.: ze leert je door de ogen van je Schepper naar jezelf te kijken.

~ Esther ~

Heb je vragen, wil je meer informatie of een afspraak maken, neem vrijblijvend contact op.

1 + 4 =